Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

INCASSO HDG

Vookrom erger, betaal nu!

Over ons

HDG is ontstaan vanuit een montagebedrijf van de jaren '90. Ook toen hadden we te maken met wanbetalers. We merkten dat incassobureau's en advocaten wel veel geld vroegen maar weinig reslutaat boekten. We besloten toen zelf langs te gaan bij onze wanbetalers en zagen veel betere resultaten. Langsrijden met een grote bestelbus en de klant direct aanspreken op zijn wangedrag.Toen we deze dienst ook bij onze klanten aanboden en de goede resultaten zagen ontstond vanzelf HDG. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een team van 8 man waaronder een aantal mensen met een juridische achtergrond.

Huisbezoek

HDG houdt niet van half werk. Wij doen ons huiswerk goed. Wij zoeken uit waar de wanbetaler zich bevindt. We bezoeken niet alleen zijn zakelijke adres wanneer betaling uitblijft, maar zullen ook langs gaan bij het prive adres van de wanbetaler als we deze nog niet hebben kunnen aanspreken. Mochten we de wanbetaler op beide adressen niet vinden dan doen we buurtonderzoek. Desnoods bezoeken we de wanbetaler tijden zijn lunch. Wij zullen vriendelijk doch dringend verzoeken om betaling. Hoe langer de wanbetaler wacht hoe hoger de kosten oplopen.